De stichting wordt geleid door een bestuur. Samen met alle vrijwilligers zorgen we ervoor dat de kindervakantieweek een groot succes wordt. Het bestuur bestaat momenteel uit zeven bestuursleden die zich op deze pagina voorstellen.
Hallo, mijn naam is Anouk. Ik ben 27 jaar oud.  Als kind heb ik altijd deelgenomen aan de kindervakantieweek. Ik ben al 15 jaar actief als vrijwilliger bij de kindervakantieweek en andere activiteiten die stichting welzijn heeft georganiseerd. Sinds stichting CooL 2B-Active bestaat heb ik mij bezig gehouden als secretariaat van de stichting en sinds 2017 ben ik de voorzitter.

Het werken met kinderen vind ik erg leuk, daarom heb ik de opleiding pedagogiek afgerond en ben ik nu aan het werk als ambulant hulpverlener in de jeugdzorg. Naast het organiseren van de kindervakantieweek ben ik graag buiten, ik ga graag hardlopen, wandelen, (winter)kamperen en klimmen.

Zelf vond ik het als kind erg leuk om deel te nemen aan de kindervakantieweek en dit gun ik ieder kind. Zonder zorgen in de buitenlucht kunnen spelen, de mooiste hut bouwen en nieuwe vriendjes maken is toch het leukste wat er is.

Mijn naam is Tessa, ik ben 24 jaar. Als kind heb ik altijd meegedaan met de kindervakantieweek en andere activiteiten die stichting welzijn heeft georganiseerd. Op mijn 13e ben ik vrijwilliger geworden bij deze stichting. Toen stichting welzijn niet meer mocht bestaan, heb ik samen met een aantal andere vrijwilligers een nieuwe stichting opgericht; stichting Cool 2B-Active. In het eerste jaar van deze stichting ben ik bestuurslid geweest, sinds dit jaar ben ik de secretaris.

Ik vind het heel leuk om met kinderen te werken en vooral om kinderen iets bij te brengen, ik heb daardoor mijn diploma onderwijsassistent behaald en ik volg nu de opleiding leerkracht basisonderwijs op de HZ in Vlissingen. Daarnaast ben graag creatief bezig, zoals tekenen. Verder is mijn hobby turnen, dit doe ik ook bij de turnvereniging in Oostburg. Hier heb ik ook een aantal jaar lessen ondersteund.

Ik vind het belangrijk dat kinderen; hun creativiteit kunnen uiten, kennis kunnen maken met nieuwe activiteiten en andere kinderen, respect hebben voor elkaar, leren samenwerken en vooral veel plezier hebben in de activiteiten die de stichting Cool 2B-Active organiseert!

Ik ben Laura, 35 jaar oud. Ik ben vrijwilliger bij de kindervakantieweek sinds 2009. Ik ben daarvoor een aantal jaar leiding bij zomervakantiekampen geweest, maar ik wou graag vrijwilligerswerk voor kinderen in de eigen regio gaan doen. Door een toenmalige vrijwilliger ben ik bij de kindervakantieweek terecht gekomen en sindsdien vrijwel geen kindervakantieweek gemist! Binnen het bestuur van Stichting Cool 2B-Active ben ik de penningmeester. Buiten de kindervakantieweek ben ik juf op de basisschool en moeder van twee dochters. Ik speel dwarsfluit in de muziekvereniging en train bij de zwemvereniging. Ik vind het belangrijk dat kinderen buiten spelen, vriendschappen sluiten, beetje techniek leren tijdens het bouwen van de hutten, nieuwe activiteiten ondernemen en vooral plezier hebben. Dit kan allemaal tijdens de kindervakantieweek!
Hallo! Mijn naam is Romi, ben 24 jaar oud en werk als verpleegkundige.

Als klein meisje mocht ik vroeger altijd al mee naar het grote speelveld. Mijn moeder was vrijwilliger bij de oude stichting Zorg en Welzijn. Toen ik eenmaal zelf oud genoeg was om mee te doen, heb ik ieder jaar als kind mee gedaan en geen jaar gemist!

Vanaf mijn 13e jaar mocht ik als vrijwilliger mee doen. Ondertussen ben ik al 12 jaar vrijwilliger, waarvan ik 4 jaar van in het bestuur zit. Eerst bij stichting Zorg en Welzijn en de laatste jaren bij stichting Cool 2B-Active.

Naast de kindervakantie week, werk ik als verpleegkundige in de ouderen zorg en doe ik administratieve werkzaamheden op het hoofdkantoor van SVRZ. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen samen met mijn vrienden. Oefen ik de sportten Yoga, boxen en fitness uit, help ik mijn opa met werkzaamheden in zijn grote moestuin en ga ik graag op culturele vakanties om dingen van de wereld te zien.

Van jongs af aan vond ik het al leuk om met kinderen samen te werken. Ik word vrolijk van ze en leer een hoop van ze. Ook vind ik het leuk om ze dingen aan te leren en bij te brengen. De kindervakantie week geeft een mooie gelegenheid om vriendjes te maken en dingen van elkaar te leren. Het is een mooie afsluiting van de zomervakantie voor velen. Ik gun iedereen die leuke tijd toe. Dat maakt het voor mij zo bijzonder.

Ik ben Mariska en ik ben 27 jaar oud. Toen ik jong was, heb ik aantal keer meegedaan met de kindervakantieweek. Ondertussen al heel wat jaren actief als vrijwilliger en inmiddels behoor ik ook tot het bestuur (en het meubilair?). Het is erg leuk om de kindervakantieweek mee te organiseren. Meedenken over het dagprogramma, vrijwilligers op de hoogte houden en enthousiasmeren, praktische zaken regelen, enzovoorts. Als uiteindelijk dan alles samenvalt in de week zelf, is het vooral genieten.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als leerkracht op een basisschool. Daarnaast ben ik ook actief als jurylid en vrijwilliger bij het turnen. Ik ga graag op wintersport, maar een stedentrip staat ook regelmatig op de planning.

Ik hoop jullie snel allemaal te zien tijdens de kindervakantieweek. En weet je wat stiekem mijn favoriete moment is van de kindervakantieweek? Weerwolven met de vrijwilligers op donderdagavond, terwijl we terugkijken op een geslaagde week.

Hallo mijn naam is Frederique, ik ben 25 jaar. 

Als kind heb ik vanaf het mocht meegedaan aan de kindervakantieweek en later erin gerold als vrijwilliger.

Sinds april 2021 mogen wij het ouderschap ervaren, niks mooiers dan kinderen!

Het bezig zijn met de kinderen tijdens de week is altijd met enorm veel plezier en lol. Het stukje niks moeten, ‘bijna’ alles mag vind ik deze week van groot belang. De laatste week vakantie voor ze weer van alles ‘moeten’Ik vind het belangrijk dat ieder kind, kind mag zijn & onbezorgd kan spelen. Tijdens de week leren ze veel nieuwe vriendjes/vriendinnetjes kennen.

En weet je? Stiekem vind ik een hut bouwen misschien nog wel leuker dan de kinderen zelf.